Henriette van Keulen

Makelaar RMT/partner

Niet geboren, wel getogen in Kennemerland. Als je als kind hier gewoond hebt, neem je dat voor ‘gewoon’ aan. Op volwassen leeftijd kom je erachter dat ‘gewoon’ heel bijzonder is.
Stad, strand, duinen en verdere voorzieningen op zeer korte afstand. Heerlijk!
Sinds 2001 ben ik makelaar, sinds 2009 mede-eigenaar. Het is een veelzijdig, dynamisch, en alles behalve saai beroep. Nog geen dag met tegenzin naar mijn werk gegaan.

“ Voel me bevoorrecht in deze omgeving makelaar te zijn.”

Bij Strumphler Makelaars maken we die extra stap voor u

Janny Pleijsier

Makelaar RM/partner

Het is uitdagend en interessant om een kantoor dat al zo lang bestaat, te blijven vernieuwen en te verbeteren. Onze uitbreiding met een tweede kantoor in Bloemendaal is daar een mooi voorbeeld van. Samen met ons fantastische team hieraan te werken, geeft mij energie!

“ Mijn klanten blij maken, dat is waar ik het voor doe”

Karin Smit

Officemanager

Sinds 2010 werk ik bij dit fijne (vrouwen) kantoor. Na ruim 25 jaar in de Amsterdamse reclamewereld te hebben gewerkt, was dit een goede stap richting een betere balans tussen gezin en werk. Opgegroeid in Haarlem voelde het weer als thuiskomen. Deze omgeving is één grote verwennerij. Ik word echt blij van klanten die zich door ons kantoor optimaal geserviced voelen: mijn enthousiasme, spontaniteit en bereidwilligheid tot de max te gaan, dragen daar vast aan bij.

“Ik word zó blij van klanten die zich door ons optimaal geserviced voelen.”

Persoonlijk contact levert de beste deal op

Natalie van Capelle

Makelaar KRMT

Een eigen huis kopen of verkopen is niet niks. Om bij deze mijlpalen van dienst te kunnen zijn, ervaar ik als een voorrecht. Mijn jarenlange ervaring als jurist komt hierbij goed van pas. In januari 2020 gooide ik het roer om en ging ik aan de slag bij Strumphler Makelaars. Geen dag heb ik er spijt van gehad! Mijn interesse in mensen, huizen en juridische aspecten komen hier samen. Dit voelt niet als werken!

“Een goede verkoop is elke keer opnieuw een feest! ”

Dominique van Hecke

Vastgoedadviseur

Na jarenlang als inkoopster in de mode te hebben gewerkt en in het buitenland te hebben gewoond, was het voor mij tijd voor iets anders. Hier bij Strumphler heb ik dat gevonden. De opleiding tot makelaar, het leuke team en de mooie ervaringen maken dit voor mij de juiste plek. Van contact met mensen, diversiteit, commercieel handelen en werken met huizen krijg ik enorm veel energie.

“In dit vak kan ik zowel mijn commercialiteit als creativiteit kwijt”

Onze Funda beoordelingen

Het contact verliep soepel, deze makelaar heeft kennis van zaken, de informatie was duidelijk en helder. We zijn tijdens het hele proces prima begeleid.

9.7