Strumphler Makelaars/ Baerz & Co member

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van kopers en verkopers van exclusieve objecten. Met deze waardevolle ervaring en ons uitgebreide netwerk slagen wij erin om potentiële kopers te bereiken, waardoor verkoopkansen worden vergroot. 

Voor het optimaal in de markt zetten van uw exclusieve woning werken wij nauw samen met Baerz & Co, een vooraanstaand platform voor exclusieve woningen. Baerz & Co werkt samen met een zorgvuldig geselecteerde groep van specialistische makelaars in Nederland. Hierdoor wordt uw woning op diverse websites van makelaars in het hoge segment in Nederland gepubliceerd. Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat uw bijzondere woning de maximale exposure krijgt die het verdient.

Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal geven we uw woning aandacht. Als Baerz & Co member plaatsen wij uw object op meer dan 140 portals wereldwijd in 65 landen. Bekijk het nationale en het internationale exclusieve Baerz & Co aanbod.

Meer weten? Download de brochure en bekijk wat Strumphler Makelaars in samenwerking met Baerz & Co voor u kan betekenen.